Wednesday, January 5, 2011

The Introduction of me & welcome 2011

hoi hoi ya hoi, aku lah si kacak...hoi ya hoi kiut lagi miut, serta genius. upsss, panjang giler intro aku ni.


orait, ni first entry aku utk blog aku yg agak2 dapat membuatkn aku memiliki Skyline GTR mahupun Nissan FairLady, itu pun jika AdSense dan jg Nuffnang nk bg aku duit free...before this aku ada blog jg, tp private tak nk bagi tgk org lain...dan oleh kerana terdapat permintaan agar aku buat blog utk public, so aku pun realisasikn impian mereka yg berwajah hodoh dan buruk itu...


okey, dalam entry ni biar aku intro sikit tentang diriku.


1. nama aku Aswadi Jawal, boleh panggil aku wadi atau brad pitt atau pun nama2 org yg sekacak diriku...ngeh ngeh


2. tinggi 197cm. tak, aku tipu..tinggi aku 173 cm dan berat x disebutkn...(ko poliskah?semua mo tau)wekk!


3. ex mahasiswa di Universiti tempatan, ex high school yg x terkenal pun tp sekolah tu tiap hari beri wang rm500 sbb hadir kesekolah...nk juga masuk sekolah tu? xperlulah, aku melayu, bila ada kesenangan mana mau kongsi. standardlah makan sendiri


4. IQ jgn sebutlah, mmg super ultra genius...cuma rendah 3 point je dari Einstein. merupakan pengerusi Mensa International bagi 9 tahun berturut2.


5. LHDN tiap tahun kejar aku suruh bayar cukai sejumlah RM 7juta. so korang bleh calculate sendiri wang aku kt dalam bank (imaginasi shj)


6. still single tp sedang bercinta dengan Miley Cyrus...dan aku tahu anda pasti teramat jeles...hoho


7. malas makan sbb tu tubuh ramping dan juga slim hinggakan London Weight Management hampir bankruptcy (xda kaitan).


8. obses nk menjadi seorang peniaga yg kaya raya tp tak berapa nak kaya skrng sbb x benda nak diniagakan. tp takpe, di lain hari aku sure kaya jg...x kaya duit, boleh kaya anak..hehe, hbs lah ko wahai bakal isteriku jadi kilang anak (aset2)...


9. azam tahun baru utk 2011 ni = semoga nasib ku utk tahun 2009&2010 berubah.


10.kalau kebanyakan member aku teringin ke United states atau ke Europe, aku tak hingin tu semua koz aku dah pegi(imaginasi aku je)...aku teringin ke Jepun, nk join pirate crew kartun One Piece. dan yg paling penting dapatkn kiss daripada Maria Ozawa...ohh tenangnya diriku, hoho...


11.aku ada sertakan facebook badge kat sebelah tu utk korang view fb aku...tp jgn ada hati nk add koz aku takkan approve kecuali korang kirimkn aku wang...dah la x kiut, pipi tersorong sorong, lg nak add aku...wekk


dan itu lah sedikit sebanyak ttg diriku yg kiut ini. klu korang nk tahu lebih lanjut ttg diriku, do ask Miley Cyrus..she know me very well :p


mula dari detik dan saat ini, aku akan rajinkn diri mengupdate blog aku ni walaupun sebulan 1 enty...hehe, sngtlah rajin kn? tq2.
dan yg paling penting nk gtau kt sini, semua entry dan penulisan dalam blog aku ni kebanyakkannya tipu dan x betul...dah namanya pun the other Aswadi. so, korang jgn lah jadi stupid dumb2 gi copy penulisan dalam blog ni...klu ada pihak atau pun korang yg terasa, jgn saman aku ye, aku ni dah la miskin tp kacak lg kiut dan hensem...kalau nak aku bayar saman korang guna kekacakan aku ni, takpe jg...koz ianya takkan habis klu setakat nk bayar korang :p.


jgn nak mengada nk kondem aku kt blog ni...korang bukannya hebat pun nk kondem aku...apa aku nak cakap suke hati aku lah, tak suruh pun korang baca...lg pun aku dah hidup 26 tahun tanpa kondem korang pun, tetap jg kacak dan bergaya.


dont waste your life with listen to others condemn and critics.


May ALLAH bless me.



14 comments:

Gadisses said...

wakakakakak!! gilakk nie entry... ok update2 slalu ya... lutchuuue buangett!

E F F A R I N I said...

welcome to the club :)

Aswadi Jawal said...

Gadisses - thank you...aku cuba utk rajinkn diri update :)

Effarini - yeah, welcome to da club...btw, thanks for reading

Mrs Shareeda said...

enty angkat bakul nih..aku paling stuju bab ramping saja.. hehe.. i follow u also yek..

Aswadi Jawal said...

haha, of course kena angkat bakul sendiri...thanks kawankuuu :)

[A.I.D.A N.O.R.D.I.N] said...

Ok..aku xnk kondem..aku nk komen je..
slm perkenalan:-D

'Ainun Qalbi said...

DK FOLLOW U.. HI3

Aswadi Jawal said...

Aida; thanks ye. :) & salam perkenalan

Ainum; thanks so much. appreciate it :)

shah amirul said...

terbaik bro! situasi yg sama pernah aku hadapi . aha

Diaa Fariza said...

tak bagitahu pun ada blog!! welcome!!

Aswadi Jawal said...

shah Amirul; thanks for supporting bro :)

Diaa; baru gak buat ni..thank you sudi baca.

Sephi Sephia said...

Aswadi

Salam perkenalan.
Rasanya tak salah jugakan kalau kita ambil kritikan negatif itu menjadi sesuatu yang positif?

=)

Aswadi Jawal said...

tak nak...wekk

Amira Amair The Poyos said...

Ceh..
gila puji diri sendiri..
aku yang lebih comel dari semua gadis kat muka bumi ni pun tak puji diri sndri camtu..
hahahahhaha